2 Kommentarer

  1. G. TROPININ

    Rækker under et aftageligt tag

    De hævede senge ser smukke og æstetisk tiltalende ud. Det er lettere at passe planter, der vokser i sådanne kasser (hvilket er meget vigtigt for ældre). Det er lettere at skabe et dybt frugtbart lag, så nødvendige gulerødder, daikon, pastinak og andre rodafgrøder. En anden bonus er, at jorden på sådanne senge modnes hurtigere om foråret, hvilket er gunstigt til tidlig såning.

    Men i dette tilfælde er du nødt til at tage sig af ly for ømme skud. At det vil beskytte planter mod retur frost. For dem, der ikke kan åbne og lukke senge hver morgen, er det bedste valg et tæt, ikke-vævet materiale.

    svar
  2. Gæst på webstedet "med dine egne hænder"

    I flere år var min have det samme sted. Selvfølgelig skiftede jeg steder hvert år, men for et år siden besluttede jeg at give disse senge en grundig hvile. Han arrangerede en ny have i nærheden, og de gamle senge i sommer stod bare der; på sin fritid lukede hans kone dem, som almindelige beplantninger. Lige om vinteren gravede jeg dem op igen, og hvor jeg ikke lykkedes at ødelægge ukrudtet, lugtede jeg dette græs. Selv et par år, lad jorden stå sådan, frugtbarheden vender tilbage til sig selv.

    svar

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.