2 Kommentarer

  1. Natalia Kutsepolenko

    DIY gave til en sød tand

    Hun lavede en lys og usædvanlig gave til sin guddatter til hendes fødselsdag. Et sådant træ erstattede ikke kun buketten af ​​blomster, men blev også en behagelig sød overraskelse for barnet.
    I stedet for en urtepotte under et træ brugte jeg en metalkop fra under dåsegrøntsager (du kan bruge en hvilken som helst plastikkop fra yoghurt eller creme fraiche). Vask og tørre beholderen grundigt. Jeg satte flere sten i bunden for vægt og stabilitet. Fyldte beholderen tæt med Styrofoam. Dekoreret med bølgepapir.
    Jeg lavede et hul i skummet og indsatte to sushi-pinde og fikserede dem med en varmepistol. Jeg limede en skumkugle ovenpå. Hun klistrede over pindene med sejlgarn.
    I bunden limede jeg sisal direkte på skummet rundt om pindene med en termopistol. Hun plantede flere stykker luftige skumfiduser på tandstikkere og indsatte dem i bunden.
    Til kronen på træet brugte jeg tandstikker og farvede skumfiduser. Jeg hakkede skumfiduserne på tandstikkere og indsatte emnerne i skumkuglen. Dekoreret med en båndsløjfe. Gaven er klar!

    DIY blomster fra slik - mesterklasse og foto

    svar
  2. Natalia Kutsepolenko

    I lang tid har jeg været glad for sødt design (buketter og slikkompositioner), men det var første gang, jeg havde en sådan ordre. Venner bedt om at dekorere en gave til en ven, der for nylig sluttede sig til rækken af ​​unge gartnere - en haveriven. Det var det, der kom ud af det.
    Hun pakket riven med et ark grønt bølgepapir.

    Jeg skar en cirkel med en passende diameter ud af pap. Jeg klistrede den over med en stribe papir omkring omkredsen og skjulte enden. Jeg skar kronblade ud til en blomst fra bølgepapir i lyserød og rød. Hun strakte midten af ​​emnerne med fingrene og sno enderne ovenpå. Jeg limede sidstnævnte på papbasen række for række og flyttede fra kanterne til midten. Jeg fikset kronblade med en varmepistol. Den resulterende blomst blev limet på gaven (foto 1-3).
    Fødselsdagspigen kunne virkelig godt lide den smukke dahlia!

    DIY blomster fra slik - mesterklasse og foto

    svar

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.