Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Natalia Gortseva

  Jeg bemærkede, at naboerne i marts hvert år smider kaliumnitrat og superphosphat rundt på stedet. De siger, at under sneens smeltning er jorden mere jævnt mættet med næringsstoffer. Og således at gødning ikke ville blive vasket væk, blev lave sider installeret fra en gammel flad skifer. Er denne metode effektiv?

  svar
  • "Gør det selv"

   - Superphosphat er dårligt og længe opløst i vand. Når den introduceres i marts, vil den kun være tilgængelig for planter i midten af ​​sommeren. Derfor er det bedre at tilføje det til jorden i efteråret efter høst. Kaliumnitrat indeholder kalium og nitrogen, som i særdeles stærkt mangler i "haveboerne" i foråret. Men at gøre gødning kun giver mening, hvor der allerede er planter.

   Kvælstof fra kaliumnitrat vaskes straks fra tomme senge med smeltevand, og når du senere sår frøene, vil planterne lide af mangel på næringsstoffer. Hvad angår skifer, sparer den ikke fra udvaskning af gødninger, men det kan være et glimrende grundlag for at skabe høje varme senge.

   svar
 2. Eugene

  Om efteråret havde de ikke tid til at tilføje dolomitmel til stedet. Strøet i december på den første sne. Er der nogen følelse af denne behandling? Eller skal det gentages i foråret?

  svar
  • "Gør det selv"

   - Hvis området er fladt (foråret, detoderer ikke smeltevandet), så er det igen muligt at komme ind i foråret. Faktisk er calcium- og magnesiumcarbonater (fra dolomitmel) lidt opløselige og bevæges lidt i jorden (de forsvinder ikke fra dit websted).

   Samtidig nødvendiggør en så lav mobilitet i jorden indførelsen af ​​dolomitmel og andre kalkholdige forbedringer under hovedbearbejdning (gravning) for at sikre en mere ensartet fordeling af calcium- og magnesiumcarbonater i agerlaget. Derfor er det tilrådeligt at grave op i området om året eller løsne det til dybden af ​​10-15.

   svar

Forlad feedback, kommentarer