Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Eugene

  Om efteråret havde de ikke tid til at tilføje dolomitmel til stedet. Strøet i december på den første sne. Er der nogen følelse af denne behandling? Eller skal det gentages i foråret?

  svar
  • "Gør det selv"

   - Hvis området er fladt (foråret, detoderer ikke smeltevandet), så er det igen muligt at komme ind i foråret. Faktisk er calcium- og magnesiumcarbonater (fra dolomitmel) lidt opløselige og bevæges lidt i jorden (de forsvinder ikke fra dit websted).

   Samtidig nødvendiggør en så lav mobilitet i jorden indførelsen af ​​dolomitmel og andre kalkholdige forbedringer under hovedbearbejdning (gravning) for at sikre en mere ensartet fordeling af calcium- og magnesiumcarbonater i agerlaget. Derfor er det tilrådeligt at grave op i området om året eller løsne det til dybden af ​​10-15.

   svar

Forlad feedback, kommentarer