2 Kommentarer

  1. Vera Nikolaeva, Volzhsk, Mari El

    Om vinteren kommer vi til stedet hver anden uge for at besøge huset og plukke grøntsager. Og tilføj også frø til fuglene i foderautomaterne. Oftest flyver bryster til os. Eller rettere sagt, de flyver ikke, men lever. Og vores godbid bliver spist, og kvistene vil blive tjekket - alle unødvendige vinterbeboere bliver trukket ud. Og nogle forlader os ikke engang til sommer.
    Vores foderautomater er meget enkle. I halvanden liters plastikflasker skar manden vindueshuller ud i bunden og skruede dem fast på plastikplader.
    Det viser sig, at flaskerne ligger på en tallerken. Det er tilbage at hælde frøene der og skrue låget. Fuglene sidder på tallerkenen og hakker i maden, og en ny hældes på plads.
    Nogle gange binder vi stykker usaltet fedt til grenene. De forsøgte at hænge det på snore, så kragerne ikke skulle få det, sedlen er meget smart og fandt altid en måde at komme til fedtet. Derfor besluttede vi ikke at genere, lade alle blive forfrisket.

    svar
  2. Gennady Sudnik, Osipovichi.

    DIY sandwich foderautomat

    På internettet så jeg en foderautomat lavet af træudskæringer og en glaskrukke. Denne mulighed virkede interessant for mig, jeg besluttede at lave et lignende design med mit barnebarn. De var tilfredse med resultatet.
    I en bunke brænde hentede jeg en blok med passende diameter, lidt mere end en glaskrukke. Jeg afskar to runde stykker 10 og 5 cm tykke fra blokken. Et smalt snit vil være bunden, i midten af ​​det borede jeg flere blinde huller omkring 2 cm dybe tæt på hinanden med et fjerbor. Savsnittet blev tykkere med en elektrisk stiksav, så man fik en detalje svarende til et sadeltag.
    I hvert savsnit borede han fire gennemgående huller på samme niveau, og barnebarnet strakte rebene ind i dem. Så fyldte han krukken med mad, stillede den mellem bunden og taget med munden nedad. Den færdige foderautomat med en glas "kerne" blev hængt på et træ.

    DIY kurvfuglefremfører

    svar

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.